Opinie pacjentów

Prezentujemy opinie autorstwa naszych pacjentów, dostępne na stronach internetowych. W opiniach tych nie dokonywaliśmy żadnych zmian, za wyjątkiem poprawy "literówek". Zachęcamy do przesłania na nasz adres e-mail informacji o nowych sugestiach i opiniach. Pomoże to innym pacjentom w dokonaniu właściwego wyboru.

Opinie o lek. Dobrosławie Orłowskiej-Olejnik Opinie o lek. Dorocie Danikiewicz

 

Opinie o lek. Dobrosławie Orłowskiej-Olejnik

Pani doktor Orłowska-Olejnik to wspaniały lekarz o ogromnej wiedzy, prawdziwy fachowiec. Wyleczyla mnie z bardzo poważnego zapalenia skóry, w sytuacji gdzie inni lekarze niestety okazali się nieskuteczni. Taki lekarz nie potrzebuje polecenia, czego dowodem są kolejki pacjentów, jednak zdecydowałam się napisać opinię z poczucia ogromnej wdzięczności i szacunku do pani doktor. Jednym slowem- najlepszy dermatolog pod sloncem!
Autor: Aleksandra, Data: 14.03.2017
Witam, szczerze polecam. Fachowa, konkretna. Bardzo dobre podejście do dzieci. Przede wszystkim skuteczna!
Autor: Agnieszka, Data: 30.05.2015
Pani doktor bardzo sympatyczna, ma podejście do małych pacjentów oraz do ich rodziców. Poświęca tyle czasu ile potrzebuje pacjent i cierpliwie odpowiada na wszystkie pytania, udzielając rzetelnych informacji. Dobry specjalista, polecam.
Autor: Małgorzata, Data: 14.03.2015
Polecam. Pani dr. bardzo miła, zawsze poświęca tle czasu na wizytę ile jest to konieczne. Leczenie przebiega pomyślnie.
Autor: zbigniew, Data: 25.02.2015
Jestem zadowolona z wizyty. Dolegliwość nie była może zbyt poważna, zapisane lekarstwa pomogły. Lekarka miła, poświęca czas pacjentowi.
Autor: B, Data: 05.10.2014
Bardzo dobry specjalista polecam bardzo gorąco.Takich specjalistów dzisiejszych czasach jest mała garstka!!!!!!
Autor: Patrycja, Data: 05.10.2014
Lekarz profesjonalny, dokładny. Wizyta odbyła się bez opóźnienia. Efekt leczenia widoczny już po 24 h.
Autor: Marcin, Data: 29.09.2014
Jestem pod wrazeniem rzetelnści pani doktor.Bardzo mila dokladnie bada mam nadzieje ze leki pomoga:)
Autor: strzelec2112, Data: 19.09.2014
Trzeba przyznać, że to lekarz z powołania i zna się na tym co robi a to niestety rzadkość. Prawidłowa diagnoza w 30 sekund to miła odmiana. Polecam z czystym sumieniem :-)
Autor: pw, Data: 15.05.2014
Bardzo dobry lekarz, Pani doktor uratowała zdrowie mojej córki, jako jedyna pochyliła się nad problemem.
Autor: Ola, Data: 25.02.2014
Pani dr Olejnik jest bardzo rzetelnym i dociekliwym lekarzem. W moim przypadku postawiła trafną diagnozę, a leczenie przyniosło pozytywne efekty. Dziękuję.
Autor: Ewa W., Data: 16.02.2014
Jestem bardzo zadowolony z wizyty i z efektów leczenia, mój problem został skutecznie rozwiązany. Polecam!
Autor: Edward K., Data: 8.02.2014
Bardzo dobry lekarz. Chodziłam z synem od lekarza do lekarza, nikt nie umiał postawić trafnej diagnozy. Pani Olejnik zrobiła to pierwsza, potwierdziły to badania. Leczenie trwało długo, w chwili zwątpienia podtrzymywała na duchu i cierpliwie dążyła do celu. Opłacało się zaufać. Jak najbardziej polecam wszystkim potrzebującym.
Autor: Anonim, Data: 16.11.2012
Rzeczowa, lekarz z powołania, jestem zadowolona z wizyty.
Autor: Sali, Data: 02.06.2012
Dobra lokalizacja, pomiędzy Placem Piłsudskiego a Dolnych Wałów - w zasadzie to narożna kamienica Berbeckiego/Dolnych Wałów - to o tyle istotne, że ja zacząłem szukać z przeciwnej strony, czyli na wysokości balcerka i zrobiłem sobie spacer. Kontakt bardzo dobry, uzyskałem odpowiedzi na moje pytania, nie jestem medykiem - ale w moim odczuciu wysoki poziom fachowy. Możliwość elastycznego umówienia się na wizytę. Nieduży, ale fajny zespól gabinetów (jest też ginekolog i ortopeda). Dla mnie OK.
Autor: Racesl Atomic, Data: -
Profesjonalna i fachowa pomoc w zakresie dermatologii, fantastyczny kontakt z pacjentem, jestem bardzo mile zaskoczona.Polecam!
Autor: Anonim, Data: -

 

Opinie o lek. Dorocie Danikiewicz

Pani doktor bardzo miła, omowiła dokładnie proces leczenia, od razu zaproponowała mi pewny lek, po którym wiem, że moje dolegliwości znikną. Wyczerpująco odpowiada na pytania oraz oferuje różnego rodzaju próbki. Nie spotkałam nigdy dermatologa, który kazał mi ja wizycie zmyć makijaż, aby dokładnie obejrzeć twarz, co jest dużym plusem, a dodatkowo zaoferowała mi próbki podkładu. Pani doktor również podała mi swój numer telefonu, aby kontaktować się w ważnych sprawach. Umówiłam się od razu na kolejną wizytę.
Autor: aleksandrakaleta96, Data: 2017-02-18
Pierwsza wizyta i wyrażenie jak najbardziej pozytywne Pani doktor bardzo dokładnie sprawdza niepokojące objawy i przeprowadza wywiad. Polecam :)
Autor: Pacjent, Data: 2017-02-02
Bardzo sympatyczna pani doktor, dokładne przeprowadzenie diagnozy i zaproponowanie lecznenia. Serdecznie polecam!!!!!!
Autor: karolkrolikowski, Data: 2017-01-10
Bardzo zaangażowana babka, wizyta trwała 40 min. a nie 5 min. jak u innych lekarzy, wypytała się o każdy szczegół choroby polecam i na pewno do kontroli się pojawię !
Autor: waldek0505, Data:2016-03-15
Trudno ocenić lekarza po pierwszej wizycie, ale wszystko wydaje się być ok. Mam nadzieje, że zalecenia Pani doktor pomogą mi uporać się z chorobą.
Autor: m.urbanska94, Data: 2016-12-17
Pani doktor to miła, życzliwa wobec pacjenta osoba, która z dużym zaangażowaniem poświęca się danemu problemowi. Jestem zadowolona.
Autor: Magdalena, Data: 2016-12-06
Konkretną Pani Doktor.Wysłuchała doradzila,zaproponowała możliwe leczenie i zrobienie dodatkowych testów alergicZnych.To mi kolejną wizytą u tej Pani Doktor i mogę polecić Ja innym.
Autor: joalesz8, Data: 2016-11-09
Miła pani doktor dobry kontakt z pacjętem byłem u niej pierwszy raz ale na pewno wrócę jak będe potrzebował leczenia
Autor: leszek, Data: 2016-10-27
Bardzo miła i kompetentna pani doktor, jestem zadowolona z porady, zobaczymy co przyniesie zaproponowane leczenie, polecam tego lekarza!
Autor: joacho17, Data: 2016-09-23
Na razie wszystko OK. Choć za wcześnie po jednej wizycie na ocenę skuteczności leczenia, jesteśmy dobrej myśli.
Autor: wwidlak, Data: 2016-07-12
Bardzo dobry lekarz, z podejściem do dzieci. Po 'wycieczce' po kilku gabinetach, trafiłam z córką do Pani doktor. Czas wizyty ok 30min; wszystko dokładnie ogląda i sprawdza, i co wazne wyjaśnia w czym rzecz. Zalecenia juz po 1 dniu stosowania przynosza poprawe takze jak najbardziej polecam wizyte u Pani doktor.
Autor: Magdalena, Data: 2016-07-06
Pani dr jest przesympatyczna o dużej wiedzy i bardzo stara się pomóc. W moim przypadku mam trudną chorobę do leczenia ale jest duża nadzieja, że razem pokonamy moją chorobę.
Autor: KOWALSKA, Data: 2016-04-08
Bardzo konkretna Pani, super wizyta, polecam wszystkim osobom potrzebującym konkretnej i szybkiej pomocy.
Autor: Katarzyna, Data: 2016-06-20
Pani doktor w pełni profesjonalnie podeszła do mojego problemu. Wyczerpująco odpowiada na zadane pytania.Atmosfera w gabinecie bardzo przyjemna.
Autor: annawa0, Data: 2016-05-29
Z całego serca polecam panią doktor,bardzo rzetelnie tłumaczy problem choroby.Byłam u innych dermatologów ,który nie rozpoznali u mnie uczulenie ,bo nie wiedzieli co to jest (to była przychodnia na Opolskiej Dermatolog).Pani dermatolog na pierwszej wizycie stwierdziła co to jest i jak to się leczy ,w moim przypadku jest to choroba uczulenie na metale ciężkie polecam tylko takich lekarzy pacjentka
Autor: Anonim, Data: 18.05.2013
Dobry kontakt, Pani Doktor uprzejma, fachowa. Można się dowiedzieć wszystkiego o swojej chorobie ( w moim przypadku o zabiegu tj. krioterapii). Co do czasu wizyty - pewnie pacjentowi zawsze jest za mało, no ale inni też czekają i chcą być przyjęci - nie można być samolubem :) . Jak by co to mam miejscókę gdzie wiem , że otrzymam pomoc w sprawach skóry itp. Polecam.
Autor: Anonim, Data: 30.10.2012

Kontakt

Udzielamy konsultacji z zakresu dermatologii ogólnej oraz wenerologii. Wykonujemy zabiegi medycyny estetycznej.

 

ul. Górnych Wałów 23/3
44-100 Gliwice [Śląskie, Polska]
Telefon: +48 576 037 555 [lek. Orłowska-Olejnik]

 

 

Gabinet dermatologiczny lek. Dorota Danikiewicz
ul. Berbeckiego 2/3
44-100 Gliwice [Śląskie, Polska]
Telefon: +48 534 959 450